Bowlingbanen

Bowlingcenter

Welkom bij ons bowlingcenter in Westerlo

Ontdek onze gezellige bowlingbaan, waar retro charme en modern gemak elkaar ontmoeten. De sfeer is warm en uitnodigend, er wacht je een unieke mix van nostalgie en hedendaags plezier. Of je nu met vrienden een leuk avondje uit wilt of een familie-uitje plant, onze bowlingbaan biedt een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden en gelegenheden.

Info

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een samenkomst met vrienden, of een kinderfeestje, ons bowlingcentrum biedt de ideale omgeving. Combineer je spel met onze selectie aan snacks en drankjes voor een volledige ervaring. We staan klaar om je een aangename tijd te bezorgen.
Verjaardagsfeestjes (Kinderen -12 jaar)

Op zoek naar een unieke locatie voor een kinderfeestje? Onze bowling biedt de perfecte setting. Met de mogelijkheid om aangepaste snacks te bestellen zoals bv. hotdogs of pannenkoeken, zorgen we voor een onvergetelijke viering. Vraag vrijblijvend achter alle mogelijkheden.
Discobowling

Naast onze reguliere bowling, bieden we ook Discobowling aan. Het is een leuke afwisseling, waarbij bowlen en muziek hand in hand gaan. Het is een interessante variatie op het traditionele spel, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een unieke beleving.
Openingsuren

Als een van de weinige bowlingcentra in de Kempen en in heel België zijn we alle dagen open.

Openingsuren:
Maandag, dinsdag, donderdag vanaf 18u.
Woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag vanaf 10u.
Tijdens schoolvakanties alle dagen open vanaf 10u.
Bowling zitplaatsen en ballen
Bowling overzicht

Tarieven

€3,00  per spel per persoon