Café

Hét sportcafé in Westerlo

Bij Heracles is ons café veel meer dan een plek om een verfrissend drankje te nemen. Het is een levendige ontmoetingsplaats waar sport, plezier en gezelligheid hand in hand gaan. Naast onze uitgebreide drankenkaart, kunt u bij ons ook terecht voor een smakelijk assortiment aan snacks. Met onze ruime zitruimte is er altijd voldoende plek om te ontspannen of te genieten van alle actie, of dit nu aan een van onze speeltafels is of via onze live sportuitzendingen.

Café overzicht

Cafésport

Ons café beschikt over verschillende vormen van cafésport om je te vermaken. Met twee pooltafels, een kickerkast, twee snookertafels, en twee driebanden kun je je vaardigheden testen en deelnemen aan een vriendelijke competitie. Daarnaast hebben we ook een speciale darts area en verschillende speelautomaten tot je beschikking. Of je nu zin hebt in een spannend spel of gewoon een ontspannen tijd wilt doorbrengen met vrienden, er is voor ieder wat wils.

Twee pooltafels met op de achtergrond een kickerkast en een snookertafel.

Sport uitzendingen

Bij Heracles waarderen we alle soorten sporten en daarom zenden we een reeks sportevenementen uit op ons grote scherm. Van voetbalwedstrijden uit de Belgische competitie en de Premier League tot het EK en het WK, we hebben het allemaal. Maar we zijn niet alleen voetbalfans. We tonen ook andere sporten zoals wielrennen, tennis en in de winter cyclocross.

Zitplaatsen met op de muur een logo van "Red Devils Heracles Station".
Onze muur met alle speciale plaatjes van bekende merken.
Onze darts area met 2 dartsborden en een scorebord.