Groepssporten

Samen actief

Bij ons is er altijd ruimte voor beweging en plezier! Ontdek onze verscheidenheid aan groepssporten en dansstudio's. Of je nu zin hebt in een energieke spinles, je vaardigheden wilt aanscherpen in een van onze vechtsportklassen, of je passie voor dans wilt uitdrukken in onze dansstudio's, er is altijd iets dat bij je past. Kom erbij, beweeg en ervaar de energie van onze community!

 • Logo Spinning Heracles

  Spinning Heracles

  €10 per les / €80 per 10 lessen / €175 per 25 lessen
  Privéles op vrije uren op aanvraag. €80,00 per les

  Maandag 19.00u en 20.00u
  Dinsdag 20.00u
  Woensdag 19.00u
  Donderdag 19.00u en 20.00u

  Deze uren kunnen veranderen naargelang zomer/winter
  Op onze site staan de meest recente uren

  Nieuw Spinning portaal in het najaar

  Meer info via lesgever Joeri
  [email protected]
  014/54.50.11

 • Logo Wing Revolution

  Wing Revolution

  Modern zelfvededigingssyteem “The Wing Revolution”, het begin van een nieuwe structuur, die is gebaseerd op een nieuwe wetenschappelijke interpretatie van traditionele elementen.

  Ons systeem steunt op verschillende onderdelen die echt praktisch zijn en verwerpt de elementen die een ondergeschikte en/of complementaire rol spelen. Het resultaat is een zeer functionele interactie van verschillende technieken.

  Voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor concurrerende atleten en vechtsporters maar ook voor de mensen die in het algemeen zich veiliger willen voelen en een zelfverdediging vermogen wensen te bereiken door middel van trainingen.

  Meer informatie via lesgever Youri
  0498/70.07.68
  [email protected]

 • Logo Dansstudio Shake

  Dansstudio Shake

  Een dansschool met passie… voor kleuters, kids, jeugd en volwassenen vanaf 2,5 jaar Is dansen jouw passie of wil je gewoon enkele uurtjes per week alles los shaken? Dan zit je goed bij ons! Als één van de grootste dansscholen in Westerlo en omgeving, bieden wij de meest verschillende dansstijlen aan.

  Van kleuterdans en kidsdance met een snuifje Hip Hop en Breakdance tot Streetdance, Freestyle / Disco en de klassiekere opleidingen Ballet en Modern / Jazz. En dit voor alle leeftijden, op alle niveaus en… voor meisjes én jongens.

  Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Kom dan zeker eens langs of neem contact op voor meer informatie!

  Ons enthousiast lesgeversteam staat te springen om jullie de tofste moves aan te leren. Hopelijk ben jij er ook bij in de volgende lessen!

  Meer informatie via lesgever Gina
  0495/59.54.17
  [email protected]

 • Logo Crazy Moves

  Dansstudio Crazy Moves

  Dansstudio Crazy Moves is een eigentijdse dansschool. Er worden allerlei dansstijlen aangeboden zoals Kleuterdans, Kidsdance, Popdance, Hiphop, Modern…

  Vanaf 2,5 jaar kan je bij ons terecht. Heb jij ook zin om je beentjes los te gooien en je volledig te laten gaan op de nieuwste beats, kom dan zeker eens een kijkje nemen tijdens één van onze lessen.

  Meer informatie via lesgever Gitte
  0498/41.18.61

 • Logo BIFBB Belgium

  BIFBB Belgium

  We zijn trots op het feit dat we de thuisbasis zijn van de BIFBB, de Belgische Internationale Federatie van Bodybuilding. Als de oudste en grootste fitness- en bodybuildingfederatie in het land en wereldwijd, staat de BIFBB bekend om het bevorderen van gezondheid, kracht en discipline. De toewijding en het harde werk dat inherent is aan deze sport worden hier duidelijk weerspiegeld.

  We zijn vereerd om onderdak te bieden aan zo'n invloedrijke organisatie in de wereld van fitness en bodybuilding.